öl och drinkar

Ja, jag har serverat sånt hela helgen. Över en bardisk. På ett bowlinghak, faktiskt ganska kul. Folket som kommer dit är mest från företag, de har personalfester där, kommer och käkar beställer massa öl och sprit och sen så bowlar dem och dricker ännu mer och festar loss till det band eller den DJ som spelar för kvällen. Det är mest lite äldre folk, typ 25-60 år, men visst finns det dem som är yngre. De tycker oftast att det är skitkul…gästerna alltså. Hörde igår några som sa att det var bland det roligaste ställena de vart på, kul att höra. Nu ska jag klä på mig och gå ut i det fina soliga höstvädret med min söta älskling. Hon vill fota mig av nån gullig anledning 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.