Typiskt…

Satt och skulle uppdatera, men jag förlorade mig i nåt annat, så jag hann inte innan klockan blev 12 😛 Jaja…ska bara redogöra för dagen 😉 Och igår med.

igår var jag i skolan lääänge…pluggade fram till 18 ungefär. Klarade duggan fresten och gjorde klart den sista labben. 🙂 Sen tänkte jag att jag går till kårpuben så det gjorde jag i sällskap med Patrik, Micke och Pelle. 🙂 Och typ 100 andra nackaelever…

Fler än jag hade förväntat mig där ju…drack ett antal cider och blev lite småfull…lekte limbo och snacka skit. Sen åkte vi in till stan och gick på hard rock café, käkade spare ribs och grisade… sen åkte jag till centralen och mötte jessica med frida och eva.

Vi gick till clara och var där nån timme, sen bar det hemåt, med massor med hes och ont i huvet och allt…

Skönt att sova…

Idag var jag med oliver till plugget och hämta min väska sen åkte vi på sightseeing inne i stan…massa köer :/ Sen åkte vi hem och käka och sen vart det bio på heron city, jag han och jessica såg The watcher, handla om en massmördare…ja, den var läskig.

Nu ska jag sova…gonatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.