Barn…

Vaknade imorse (ja, se där, jag kan sånt med) och gick upp gjorde lite åtgärder för att vakna…typ skvalpa vatten i ögonen…hjälpte inte så mkt…la mig ju i sängen igen, det var ju sååå skönt. Gick upp till slut, efter diverse drömmande…vet inte vad det var, men skumt var det, som alltid.

Sen var det dags för frukost…sen gick jag till Södertälje Sjukhus, skulle ju prata en massa. Blev bara en kvart eftersom jag väntade i fel väntrum 😛 Jaja, gubben som jag har som psyksnackare var iaf en bra sådan. Han frågade rätt frågor och trodde att han visste ungefär vad som behövdes för att göra mig hel. Bygga upp en grund för bra självförtroende och en god självkänsla…först ska vi snacka om vad jag vill få ut med det hela. Sen får vi väl se vad man kan göra åt det.

Sen gick jag hem och sen åkte jag till huddinge bara för att komma på att jag glömt min hårddisk hemma. Inte bra, då måste lilla jag åka hem igen och det gjorde jag. Sen åkte jag till skolan och där pluggade jag hårt för att avsluta det vi hållt på med i två månader…skumt att det var så lite att göra ändå, fast jag fick göra om och rätt ett par ggr.

dixtrix är min lilla söta flickvän som jag älskar massor 🙂

Tänkte bara inflika det lite här då. 🙂

Hon har världens vackraste ögon, särskilt när hon har gråtit. Inte för att jag vill att hon ska gråta. Jag älskar ju henne hursomhelst. Dem är också väldigt fina när hon ser på mig sådär busigt…*smälta* 😉 I LOVE YOUUU!!!

Jaha, sen har jag funderat på det här med barn idag. Jag ser verkligen fram emot att få skapa ett litet underbart barn. Kan det vara så att det är det bästa som kan hända en? Att få se in i ett litet ansikte som har ens egna ögon, näsa och kanske sin älskades mun och öron? 🙂 Åhh, jag kommer gråta av lycka den dag som jag blir far och jag hoppas verkligen att jag kommer klara av faderskapet utan att förstöra nåt av mina barn. Fatta vilken hemsk känsla…. 🙁

Nu tror ni väl inte att jag ska skaffa barn inom en snar framtid…nejnej, jag måste bli klar med mig själv och allt sånt…sen så…om typ 5-8 år så… 🙂 Tills dess får jag väl fundera på hur det kan vara att ha ett barn.

Puss på er sötisar 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.