Etnica @ Docklands

Ja, nu börjar den andra perioden i skolan…sen är det bara en kvar innan praktiken 🙂
Hoppas de ämnen vi har inte kommer messa till nåt, att de bara är roliga och inspirerande 😛 Nu till gårdagen.

Slappade hela morgonen. Sen så gick jag till kyrkogården för att tända ljus för mina bortgångna föräldrar…inte för att de gick att ha tända, de blåste bara ut, men iaf! Sen gick jag ner på stan och mötte Jessica.

Åkte buss Till Hovsjö och hade middag med större delen av min familj. Trevligt fast de envisas att kalla Jessica för Therese, förstår inte varför, de är knasiga. 🙂

Sen åkte vi till kyrkogården igen och så åkte vi ner på stan och gosade längs med Maren 😉 Sen gick Jessi på konsert och jag åkte till Sthlm.

Upp till stockholm och dansa hela natten.

Jag blev visst förkyld under dagen för jag snorade en del inne på Docklands. Rätt jobbigt. Det är alltid nåt som stör ens dansande, men till slut så gick det att ha lite kul med. En tjej tyckte jag skulle le mera. Vore iofs kul att le och se lycklig ut, men det gör jag bara när det känns så. Kan inte le på kommando, då blir det fel.

Gick och la mig 10 efter lite krafs på magen och sånt mys 😉

Vakna 18 och nu ska jag se när jag somnar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.