Svider…

Ja, det svider i ögonen på mig. Kanske borde gå till optikern och få nya linser och faktiskt använda dem? Jaha, försov mig imorse i vanlig ordning…men vafan, vill jag inte gå och lägga mig behöver jag väl inte det? Jag vill ha ett givande liv som innebär mer än bara gå upp åka till skolan och hem igen…! Ja, jag vet att jag har ett givande liv, men ibland känns det som att tiden inte räcker till för mig själv och det jag vill göra.

Oh, så synd det är om mig då 😛

Min flickvän tycker jag är nörd!! hmmpff
Och det är jag…för jag fattar inte alltid att jag älskar henne alldeles jättemkt och hur mkt jag saknar henne. Just nu inser jag det iaf! *slå sig själv*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.