Hunger…

Snart börjar jag känna mig som en deltagare i Robinson…allt man tänker på är mat! Jag är ju så hungrig! Kommer fan vara på svältgränsen nu ett par dagar. Ingen mat i skolan…knappt mat när jag kommer hem. Usch!

Får väl i mig mina köttbullar jag har här och sen vet jag inte vad jag ska äta…måste äta mera!! Jag kommer ju svälta ihjäl annars. Tänk om jag hade massa risifrutti, eller fläskfilé, oxfilé, ja vad fan som helst, pizza tillome.

Måste låna lite pengar, bara en hundring eller så. Så jag slipper svälta för faan. 🙂

Nu ska jag laga mer mat!

Puss!

Jo, det var en jättetrevlig kväll igår hemma hos Mimmi, Alex och Tony. Bra film, god mat och trevligt sällskap. Mer sånt!

Extra stor puss o porr till min älskling för att hon är så söt, vacker och allmänt bäst! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.