Sexfixering?

Jaha, jag har som vanligt lite torka då det gäller rubriker och även ämnen att skriva. Men det verkar lösa sig. Tar det gamla tricket med sex. Det är alltid intressant. Fast jag måste nog säga att det är väldigt överreklamerat också. Visst är det mysigt och väldigt nyttigt med sex. Men det är ju liksom inte himmelriket direkt 🙂 Aja, enough said. Jag förstår iaf inte mig på vissa människors sexfixering.

Idag gick jag upp tiiidigt. Och jag hade inte sovit så mkt heller. Var i Sigtuna. Nu är jag hemma. trött. fick 9 rätt av 10 på linuxduggan. Gjorde en idag med, där får jag nog 8 av 10. Nu orkar jag inte skriva mer…besök min nya hemsida när jag lanserar den, eller kolla bara in den i dess nuvarande skick om du känner för det.

http://www.themikster.com

/Micke – smått chockad efter 9 läsare på 5 minuter.

*vill oxå ha lussevaka*

NU KAN JAG SURFA PÅ DEN BRA DATORN MED!!! FAN VA JAG ÄR BRA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.