Livet är vadå?

Endera dagen kan man känna att man vet vad livet är, men det är nog inte direkt troligt. Livet är bara. Precis som du och jag. Och sen kan man ju leta massa meningar hit och dit, men det är bara slöseri med tid tror jag. Man ska uppfylla sin tid med sånt man tycker om. Inte förstöra massa värdefull tid med dåliga saker. Det är enbart slöseri med tid. Det är därför jag inte bekymrar mig över min ekonomi mer än att jag kanske skulle velat ha lite pengar att göra nåt kul för, typ gå på bio. Men då får man allt ta till andra alternativ. Typ hemmabio hos daeek 😉 Jag vill oxå ha en sån tv 😛 Får vänta tills jag har pengar ja, jag vet! Nu tycker jag att det räcker med internet för idag 😛 Ja, nu är det dags att få saker gjorda minsann…

Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.