påklädd

Jaha, så har man kläder på sig. Sov ut rejält efter de senaste dagarnas datortrubbel…skönt. Nu äntligen har jag fått till det, sånär på en överflödig installation. Idag ska jag gå på teater…ska bli skoj. Var ett tag sen jag var på sån. Och så får jag pussa och krama på min älskling, det har jag inte gjort på ett par dar 🙁

Tänkte på Tidsfördrif när jag stod och diskade förut. Det är fan synd och skam att de förstörde vår gemensamma träffpunkt, genom att höja åldern där. Det var ju i princip där jag träffade alla första gången. Tänk om jag aldrig åkt dit den där junidagen för snart två år sen…?

Då hade jag nog varit ganska ensam, eller iaf haft ett väldigt annorlunda liv. Inte alls likt detta, skulle det vara bra eller dåligt? Rätt dåligt tror jag 😛

Nu måste jag äta nåt och plugga mera. Har ändrat utseendet på min hemsida idag med…mkt mer blått och ljusare färger 😉

http://www.themikster.com för er som inte hittar adressen… 🙂

”Put a little love in your heart”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.