framtiden…

Ser illa ut. Folk jobbar för mkt…jag kommer inte ens ha ett jobb. Verkar ju inte bättre. För mkt krav överallt. Jag vill inte leva för att uppfylla andras krav, jag vill enbart leva för att uppfylla mina egna. Kan tyckas väldigt egoistiskt. Men vadå, bara för att jag tänker på mig själv i första hand betyder ju inte det att jag inte kan tänka på andra oxå. Välmående för andra betyder ju välmående för mig, iaf om det är någon jag bryr mig mkt om. Jag vet inte, men ju mer jag tänker på saken, desto mer undrar jag om det inte är meningen att man ska utsätta sig själv för en massa dåliga saker.

Varför har jag inga mål? Varför har jag inga drömmar? Varför har inte jag nån 5 årsplan som jag kan gå efter? Alla ska vara så jävla duktiga hela tiden och veta exakt vad de vill, det är nästan så att jag spyr om ni ursäktar. (ta det inte personligt, jag är bara avis 😉 Ja, men om tre år, vad gör jag då? Jaa…??? *rycker på axlarna* Bah, känns som att jag inte har den blekaste. Tror fan det blir till att göra nåt drastiskt. Tror det finns tre alternativ.

1. Jag sitter på nåt företag och jobbar med det jag nu pluggat till.
2. Jag har flytt landet för att upptäcka vad världen har att ge mig.
3. Jag sitter på nåt härbärge/är arbetslös… 😛

Om jag av nån anledning skulle få för mig att dra, då banne mig skulle jag satsa stenhårt på det. Försöka jobba ihop pengar och spara allt. men kan jag det då? Är jag inte för rädd, eller för fastrotad här i Sverige? Det kan jag ju inte veta, eftersom jag inte vet hur mitt liv ser ut just då. Jag har sagt det förut, en dag ska jag göra allt jag som faller mig in. inte se hinder, bara massa möjligheter.

Jahaaahaa

Fan vad livet suger ibland!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.