Paus…

Idag har jag tagit en paus från omvärlden. Känns som att jag behöver det efter igår. Kanske orkar ta i med nya tag på onsdag då. Mkt bättre än att göra saker halvhjärtat. Vaknade runt 12 nån gång, läste ut en bok. Mysigt att rå om sig själv. Nu sitter jag här i min morgonrock och fryser. Det är ju så förbannat kallt här. Kan det inte bli vår snart!! Jag vill ha vår och sommar! Sånt är bra. 🙂 Nu ska jag väl klä på mig och äta god frukost! Varm choklad och skogaholmslimpa. My alltime favourite. 😉

Snart är det lördag som sagt! 😉

Måste bara berätta om en dröm jag hade inatt. Jag var i min riktiga mammas lägenhet i Blombacka, där jag bodde i ungefär ett år, när jag var 5-6. Men jag hade fått den lägenheten. Och där fanns en massa bra saker. Allt var jättebra. Så…minns inte så mkt mer…utom att jag hade värsta planerna. I mitt rum där skulle jag ha kontor och så skulle jag och Jessica ha en stor säng i sovrummet. osv… 🙂 Ibland har man skumma drömmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.