Meningen…

Var ju att jag skulle sova. Men jag kan visst inte somna med chillout musik på. Inte heller med alla tankar i skallen. Jag önskar att jag kunde vara målmedveten som fan. Inte låta nåt komma i vägen för mina mål. Men var dag gör jag det. Jag prioriterar fel varenda gång. Fast jag vet hur fel jag gör. Gång på gång. Kan visst inte göra nåt rätt. Inte ens nu. Man ska inte säga såna saker om sig själv. Min lilla demon. Gosedjuret som inte vill försvinna. Påverkar allt. Ja, jag har ju sagt det förut. Och det hjälper inte att bara skriva. Inte att tänka, men att handla ska hjälpa. Och det gör den lilla skitjäveln sitt bästa för att förhindra mig från att göra. Ångest, orklöshet, lathet…osv, osv…tjat tjat! När fan ska jag tröttna? Jag borde sluta vara envis. Ge upp. Bli hemlös, Förlora allt och bara driva omkring utan något i nåt år eller två. Ärr för livet? kanske det. Vad vet jag. Jag vill nog inte ens leva i den här världen. Ge mig chansen att leva nån annanstans och jag är borta på två röda. Mer destruktivitet åt mig. Ska jag sjunka djupt eller flyta på ytan. Bryr sig någon? Mer än bara för etablissemanget? Jag kan inte svara på det. Jag kan inte svara på om jag bryr mig heller. Så varför ska nån annan göra det?

I would be so glad If you could tell me why I don?t fit in.
Cause in my dreams I wonder why, you can?t accept my kind of love.

Just tell me once again, if you have dreams of me becoming you.
I can?t see why, you can?t be here.

Passionernas längtan kanske skulle tilltala mig. Men jag har nog aldrig passionerats. Jag har blivit glad, till och med upphetsad. Men riktig passion på något sätt vet jag inget om. Kanske är det en välsignelse, kanske en förbannelse. Allt jag vet är att jag skulle vilja hänge mig åt något. Positivt. Nåt som ingen kan kritisera. För jag vill inte att nåt ska komma emellan.

Fan, ska sova. Eller inte. Jävla as! Jag Jag JAG!!

Hur kan man veta så mkt men ändå så patetiskt jävla lite?

Vem följer med mig på salsaklubb?? Jag MÅSTE gå på en sån snarast!

Jag har fått två som vill följa med iaf…eller var det tre? =) Sitter i skolan, leker hacker. Får lära oss hur man ska förbereda sig när man ska hacka, men bara i syfte att kunna täta läckande säkerhetshål förstås. Hackar vi från skolan får vi en personlig anmälan från läraren till polisen. Det är ju olagligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.