Never

Never say I love you
If you really don´t care
Never talk about feelings
If they aren´t really there
Never hold my hand
If you are going to breake my heart
Never look into my eyes
If all you do is lie
Never say hello
If you really mean goodbye
If you really mean forever
Then say you will try
Never say forever
Cause forever makes me cry

Den tyckte jag var bra.

Jag försöker att inte tänka. Att inte känna…men fan va jobbigt det är.

”It’s a heartache, nothing but a heartache. It’s a fools game.”

Det värsta är att jag nu inser hur förbannat ensam jag är. Jag har vetat det hela tiden. Men när man har nån att älska slipper man tänka på det. Jag gjorde så fel. jag gör fel hela tiden. Jag vet ingenting, jag är sepe i skallen. Blablabla! Hur ska nån någonsin kunna vara min äkta vän när jag inte tillåter det? HORA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.