Gamla tider och utveckling.

Har suttit och läst igenom gamla dagböcker från förra året. Speciellt sommaren. Fan vilken sommar alltså. Precis sån jag alltid velat ha. Och jag fick dela den med underbara människor. Saknar sånt. Nu ska jag sova. Måste bara berätta att jag verkligen har utvecklats en massa på det år som gått. jag menar, det finns så många saker som jag vågat ändå. Varför ser jag inte det då?

Jag älskar Jessica och min familj. Äntligen vågar jag det. Ingen mer rädsla. Visst kärleken är inte lätt. Men bättre än att inte älska alls. Jag har börjat vara mer som man ska vara…eller som jag vill vara. You’ve come a long way baby.

Måste bara avsluta med de två fraser som stämmer bäst just nu.

Om du älskar nån, släpp denne fri att lyfta.
You don’t know what you’ve got til it’s gone.

Om ni vet vad jag menar. Jag älskar fjärilar 🙂

Men jag själv är en klantig idiot. Jag kommer aldrig få iordning på min ekonomi. Jag tar sönder andras saker och då måste man köpa nytt eller betala försäkring…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.