Så här är det/var det..

Ni kanske undrar vad som hände? Kan väl berätta här då.

För drygt två månader sen satt jag hemma i min lägenhet själv. Var lite less för att jag blev kvar hemma, men jag har mig själv att skylla för det. Men iaf så blev det lite dumt och så satt jag hemma ensam medans vissa andra var på Mellow och roade sig.

Satt på irc och ugglade, kändes verkligen meningslöst. Att nämnas bör också att jag dagen innan hade varit på klassmöte ang. varför en del i klassen var borta så mkt från lektioner och så. Där började ett frö sås. Jag ville ju klara av studierna, men var så sjukt skoltrött. Så jag fick nåt ryck när jag satt där vid irc och bara hade tokångest över mitt liv.

Jag lägger ner tänkte jag och tog bort precis allt som hade med irc att göra. Hur lätt som helst. 😉 Sen skulle jag gå och lägga mig. Då kom ju ännu mera tankar. Rätt som det var for tanken om att ta bort mitt konto upp. Jag tänkte väl igenom det en och två ggr, vad skulle jag förlora på det? Mina dagboksinlägg var väl det jag kände var mest jobbigt att förlora. Jag menar, vad är det andra egentligen? Massa siffror liksom. 😛

Så med lite skakig hand tog jag bort mig. Kändes riktigt skönt efteråt. hade ju bevisat för mig själv att det inte var så farligt och att jag kunde hålla mig ifrån om jag ville. Det står jag för ännu idag. Men nu ville jag väl inte längre. 😉 Känns bra att jag kunde få tillbaka kontot oförstört.

Har passat på att läsa andras dagböcker och läst igenom en del av mina gamla. Har visst fått perspektiv på lite saker. Känner att jag verkligen skriver bra. Kan tillome vara rolig då och då. 🙂

Så var det med det. Idag/igår har jag bara varit hemma faktiskt, är för pank och trött för att hitta på en massa saker idag. Ska nog lägga mig i sängen nu 🙂

Lördag

Idag vaknade jag 11. Drömde att jag hade varit ute idag och festat och kommit hem till min lägenhet runt 15 på söndag. Bara för att komma på att jag svikit Jessica. Vi ska träffas imorrn. Jag drömde att jag svek henne..vad kan då det betyda?

Jag vet att vi inte velat inse att det inte kommer att funka, velat ge upp allt vi har haft. Känslorna finns ju där. Men det funkar inte av en rad anledningar. Vridit och vänt på allt, försökt och misslyckats, gång på gång.

Nu när jag börjar få tillbaka de här tvivlena på om jag gjort rätt denna gång, om vi gjort rätt. Så inser jag att det är bara för att vi bara kan se det som var bra då just nu när vi saknar och längtar och vill ha. Samtidigt som när vi var ihop så såg vi bara det som var mindre bra.

Denna gång tänker jag stå upp och ta det jobbiga. Det kommer bli bättre, nån dag.

Men jaha…nu överfördes allt jag skrev igår till idag, typiskt… 😛

Och inte fick jag status för det heller, men de som läst kom med till idag..??
Det är en jävla bugg…fanskap! 😛 Har hittat en till som skrivit fler inlägg jag. Han har iofs mest status av alla så det är ju inte så konstigt…

Äh fan vad detta inlägg blir konstigt. Nu ska jag minsann snacka massor. Jessica och jag…

Det är sjukt jobbigt just nu. Båda vill fast vi vet att det inte går. U2 har för rätt, Can’t live with or without her. Vad fan gör man då? Hon och jag har spenderat eftermiddagen tillsammans, hon kom hit med glass och sen sov hon lite och jag diska, så gick vi ut och lulla runt. Ena sekunden jobbigare än den andra. För allt jag kunde tänka på var hur mkt jag ville krama, pussa och massa annat med henne. Fast jag vet att jag inte får ge vika för mina begär. Poison… 🙁

Usch ja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.