300 i status!

Ja, nu är jag där. 🙂 Ikväll är det megapartyt arne, lär bli skoj, kommer träffa så mkt folk ikväll så det finns inte. Alla på en gång, kommer ju bli overload i pallet. 🙂 Skoj ska det bli som sagt. Just nu sitter jag och ugglar. Jag är visst inte nöjd med utseendet på min hemsida, den är för tråkig, den behöver färger, men vilka? Och vart? Och hur många…! Jag vet ju då inte det då. Ska försöka tänka ut nåt bra.

Nehe, inte det. Blev till att göra sig fin för kvällen. Ja, jag har inget tålamod. Skittrist att jag inte hade råd att äta där, missar ju fan 2 och en halv timme då 🙁 ! Får ta igen det sen.

Fan vad trist det är. Tråkas ihjäl här ju, man kanske ska ta sig ut i världen ett slag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.