yrke i pannan

Vore det inte förträffligt underbart skönt att ha ett yrke inskrivet i ens panna när man föds? Så slipper man fundera ut vad man ska bli. Jag tycker det vore skönt just nu. Då är det bara raka vägen som gäller. Eller kanske inte ett specifikt yrke, men iaf lite vägledning. För jag vill veta vad jag vill göra i framtiden. Såg på nyhetsmorgon om de målmedvetna, kaxiga små 80-talisterna…de kommer minsann kunna välja och vraka fritt när alla 40-talister går i pension, det måste ju betyda samma för mig och min generation. Synd att jag inte är särskilt målmedveten bara. Har iofs en del tankar inom vad jag skulle kunna hålla på med nåt. Men det tar ju lite tid att utveckla, jag behöver en massa resurser och annat stöd liksom. Jag ska bossa för ett eget företag minsann, nån vacker dag sådär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.