Jag är en hjälte!

Ja, jag har blivit digdishjälte här på lunarstorm. Kolla under fliken DigDis så får du se. Fast de tror att jag är 23, men det är jag ju inte ännu.

randler P23 skrev om webbcommunityn LunarStorm och gav betyget 3,4.
Lunarstorm har länge varit som ett ”hem” för min del. På gott och ont. När jag inte haft nåt bättre för mig har jag surfat runt för att hitta folk att snacka med. På det sättet är det en bra community, vill man så hittar man alltid nån att utbyta ord med. Finns många saker som är bra (Stora möjligheter att hitta likasinnade, träffa nya människor, känna sig ”uppskattad”.) och lika många som är mindre bra. (Bebisspråk, Fjortisar, statusbesatta och folk som gör vad som helst för att synas/få mer inlägg/besökare till sina krypin.) Man kan säga mycket om Lunarstorm, men det måste ju finnas nån anledning till att det är så populärt, de har ju lyckats. Sen hur pass effektivt det är och så, det kan också diskuteras. Jag är nöjd, Lunar är ett ställe som jag trivs på, oavsett hur mkt tid jag än slösar på det.

Nästan objektivt va 😛

10 + i status och allt, det var trevligt :))

Jag blir riktigt stolt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.