Buskul hela dagen!

Dagen började med att jag försov mig. För jag ställde om klockan utan att sätta på den. Eftersom jag stängt av den tidigare. Tog mig ner hit och nu sitter jag här. Jaha, ska väl nämna lite fotboll, mkt mer om intervju och så kvällen.

Sverige vann, vilket ju är trevligt, men inte så mkt mer. Såg typ två minuter innan jag drog ner på stan och då hade Nigeria värsta chanserna. Spännande!

Igår var jag på anställningsintervju i typ två timmar, minus en halvtimme då. jag tyckte jag gjorde det bra, jag var trevlig och frågade en massa och fick reda på det jag ville veta och jag tror de fick veta vad de ville veta med.

Sen efter den cyklade jag ner på stan och mötte Jessica med syster. Handlade lite mat och gick hem. Ja, just det. När jag skulle cykla iväg till intervjun igår så märkte jag att min cykel inte var i förrådet, då blev jag lite lagom stressad. Liksom vart är cykeln??

Jag fattade dock rätt fort att jag glömt den på stationen, så jag tog bussen dit och hämtade cykeln.

Sen när jag var hemma då, så kom Erika i min klass och hälsade på en stund, hon lånade en hemsk bok.

Sen kollade jag på SPUNG!

Idag ska jag göra en massa kul..gå på mottagning och lite mer saker. 🙂

ha en bra helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.