Couldn’t see that I..

.. was blind!
TO LEET YOUU GOO!! *vråla* 🙂
Jaja, men nu ser jag igen.
Jag älskar Jessica oavsett. Hon är den enda för mig.
Sverige gick vidare, rätt trevligt.
Jag ska ringa på alla jobben idag. Nån gång efter lunch tror jag.
Nu är det matdags!
MUMS!
skitgod mat. ska på mitt livs första officiella glassdejt idag. mysgott.
nehe, inte nån glassdejt här inte, nej det går ju inte. diss diss. aja, vad ska man vänta sig egentligen?
men jag ska iaf HA det där jobbet så är det bara. Jag ringde för en liten stund sen och då sa hon att de inte hade haft fler intervjuer och att de skulle bestämma sig nästa vecka…då jävlar! Försökte ringa ”mitt” sommarjobb med, men de svarade ju inte, dumt. ska testa en gång till. jag ska ha alla jobb och jag ska ha tålamod och jag ska vänta. finns inget annat. tänker inte må dåligt heller. ska fan uppehålla mina tankar fett, med annat, som jobb jobb och lite party då och då.

jobb jobb jobb

”don’t let me go, when i’m this low, why can’t talk about it, why can’t we figure it out.”

nu ska jag visst åka inlines..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.