number of the beast

Jag är så djävulskt upptagen nuförtiden känns det som 🙂 Men men, man ska ju fylla livet med massa saker emellan med antar jag. Ska försöka redogöra vad jag gjort de senaste dagarna dådå.

Fredag: Skolavslutning med betyg och sånt..var tvungen att dra direkt efter betygen. Skulle ju skriva på lite papper hos Pima. Cyklade dit när jag kommit hem och så cyklade jag hem, hann vinka till farsan på vägen hem 🙂 Tydligen jobbar jag med en kille som jag var på språkresa med. Liten värld liksom hallååå! 😉

Sen hem ja, och planera, det bestämdes med Gazze att vi skulle förfesta hos honom. Jag ville ju vara korthårig och fin inför kvällen så fram med trimmern och raka av håret, skönt! Även fast jag blir paranoid och tror att alla tror att jag har främlingsfientliga åsikter. Vilket jag inte alls har, kan bevisa det 😛 Med en irc-log. http://www.themikster.com/r… Censurerad från personuppgifter givetsvis, förutom mina egna då 😛 PUL ni vet.

Jaja, sen åkte jag till honom, träffade Ana, trevligt att prata med henne på bussen upp till Fittja..

Jaha, så söp vi och skulle in till festen på Blue moon bar. Men väl där framgick det att man nog var tvungen att ha gått på skolan för att komma in, så vi gick vidare till Claras. Men innan dess såg jag en i klassen som väntade på en ambulans..

Fick höra senare att en lärare hade halkat ner för en trappa och slagit upp ett hål i huvudet som det hade blödit massor ur. Han i min klass hade räddat livet på snubben. Tog väl hand om honom, tröck mot skallen eller så. Gooo!

Jaha, söp till på Claras hade ganska skoj. Träffade på en klasskompis till Jessica som var minst lika full som jag.

Sen drog vi hem till Gazze och sov, han gick som värsta fyllot sista biten..några brudar garva åt han, tyckte jag var skoj 😛 Då är man bra trött.

Sen på Lördagen drog jag och hälsade på Jessica i gamla stan, på hennes jobb i gosedjursaffärn. Mysigt att se henne igen. Inte jobbigt, bara trevligt. 🙂 Var väl där nån halvtimme eller mer kanske. Sen ringde jag till Mattsen och åkte sen hem till han, där jag spenderade eftermiddagen. Sen drog vi och mötte ”gänget” för vidare färd till London, matstället inte stan. Käka där sen var det allemans för hela slanten.

Några vågade sig på karaoke andra ville inte gå hem för det var så kul att dansa. Eller var det tjejerna som var roliga 😉 Jag fick nog vid 2.30 iaf, för mkt blev det helt enkelt.’

Fick sova typ 5 timmar sen skulle man vara flyttgubbe med. Jobbade på bra i några timmar, sen fick vi skjuts till skanstull. Där slappades det ett tag, sen åkte jag till pendeln som jag missade och sen drog jag till syrran och väntade där… där passade jag på att ringa syrran som fått barn med…allt var fint, hon lät iofs trött, men det är väl så. Ska bli kul att se det lilla underverket. 😉

Kom hem, åt lite…försökte sova tidigt, men somna runt 00.20. Gick upp 5.40 drog till mitt sommarjobb där jag städat hela dagen. Nu slutade delete-knappen fungera också.. SKIT OXÅ!

Har snackat med Jessica och Mamma nu hemma ikväll samt diskat och plockat undan.
Nu ska jag surfa runt eller slappa vid teven..snark!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.