utelåst :(

Idag har jag shoppat!! Så nu har jag massa ingredienser att göra mat med…köpte även en snygg tröja och ett par nya kallingar..strumpor. Nu ska jag åka och bada..

Fan så skönt det var att bada och att åka bil. Polaren har köpt en ny, såp jag bjussa på lite bensin, så jag har glidit hela kvällen. Handla på Willys…för massa pengar, men ändå har jag massa kvar :)) Fan va trevligt..mern jag ska betala lite skulder och sånt med. Men iaf.

Åkte och badade i malmsjön…varmt och gott då man väl doppat sig, men det var hemskt många myggor. De åt upp en. Det fick de ju inte. Sen lämna vi av Ryddenn…som jag shoppade med och tog en snabbfika osså. Vi har hängt hela kvällen vi tre. Ryddenn, jag och GaZZe 🙂

GaZZe lånade trimmern och fixa till frisyren med.

Ja, ska sova nu, sova gott, med ett litet leende. ja, jag glömde nycklarna i lägenheten, så jag blev utelåst, men det fixade grabbarna med en stege och så 🙂 Tackar!!

SNARK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.