727 – Eriksson

Jaha, det var ju mitt plutonnummer i lumpen. För sådär 4 år sen. idag är det 1 år sen den hemska händelsen over there hände. Hemskt. Som så mkt annat. Jag är bjuden på glass så nu ska jag klä på mig, äta en macka eller två och sen cykla iväg.

Gick väldigt bra att jobba btw…måste kämpa på mer för att komma in i alla rutiner, för det är en hel del att hålla reda på. Hör bara på vad allt heter. Nautablandare, Diosna, Sväven, Fuktis, Torken, och så vidare… Jisses, bara att hitta till rätt ställe kräver kompass och karta. Tur att jag begåvats med ett ypperligt lokalsinne. Känner på mig vilket håll det är åt, sen går jag..kommer alltid fram.

Blev duschad inatt med…det var ju bara att tacka och ta emot. 🙂

Tjingeling.

JAG SKA PÅ KENT!!

”Jag vill inte vara rädd
Varför måste jag vara rädd?
Somliga vet att dom är starkare
än andra
Somliga älskar att slå sönder
en vit tandrad
Somliga lever för att pina varandra
Jag tror att innerst inne är vi likadana
Jag tror att människor gör så
av gammal vana”

Jag vill inte vara rädd – Kent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*