unconditional love?

Ja, hur ska man förhålla sig till den frasen. Vilkorslös kärlek. Att älska nån utan krav..eller utan kruseduller och tjafs. Eller att älska nån oavsett. Oavsett vad som sker eller vad den personen säger och gör? Jag vet nog inte. Men jag tycker att man ska ställa krav på de man älskar. Jag vill ha krav på mig av de som älskar mig. Annars är det ju inte kärlek. Man vill ju att de ska bry sig och det gör man ju om man ställer de där grundläggande kraven som varje människa borde göra.

Lite krav då..

Nej, det är så individuellt..kan inte ge exempel. men jag kan skriva vad jag kan kräva av mina föräldrar typ. Deras vilkorslösa kärlek. Jaha…där fick jag. Insikt. Föräldrar ska älska sina barn regardless…annars är de inga bra föräldrar. Eller så är barnet helt åt helvete skadat och sepe. Förhoppningsvis inte.

”life is sweet.. bittersweet”

Vad kan jag kräva av mig själv?
Att jag alltid försöker göra det bästa jag kan.
Att jag ska tycka om mig själv för den jag är. För jag är unik.
Att inte såra andra medvetet. Eller göra destruktiva val i livet.
Att alltid vara så tolerant det bara går. Utan att vara naiv.
Att ge av mig själv, till de som förtjänar det. Så mycket de förtjänar det.
Att inte hata. Utan älska.

Förresten vet jag vart jag ska ha min tatuering nu, axeln, på framsidan…fifäään så snyggt.

Fan jag är nöjd med mitt krypin nu, fan så bra, nu ska jag sova SÅ BRA FAN!

PUSS

Ny dag, ny tid hos tandläkaren. Nytt nytt.

There was this girl I used to know, she was oh so beautiful, she’s not here anymore..

Jag är inte nere eller nåt, varför tror alla det? Fast det suger att jag måste dra nu. Måste handla mat eftersom jag ”glömt” att fixa iordning..därför måste jag cykla … nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.