Perfekt

Perfekt equals tråkigt. Fan så trött jag är på den stereotypa bilden av perfekta människor. Liksom, alla vill se likadana ut. Hur kul är det? Man går ut på krogen och vad får man? Jo, 300 tjejer som är lika perfekta och tråkiga som killarnas kläder och frisyrer.. fan, var lite originell. Eller släpp taget. Våga vara operfekt..sträva fan inte efter att se ut som de andra. Jag menar inte att man ska behöva spöka ut sig som en del gör, men fan.

Tänkte bara ta upp det, för jag tänkte på det då jag var på Daily’s för några veckor sen. Fan så trist det var.

Nåt annat trist. Hon vill nog inte ha min kärlek. Då sparar jag den till nån annan då.
Men jag vill ha henne i mitt liv, det lovar jag. Du betyder mycket. Jag ska skriva till dig, jag lovar 🙂

Och till dig där långt borta, kärleken har du redan gett mig..
Du känns väldigt långt borta. Men snart så är du nära.

Om helgen hittills..

Igår sov jag visst till 18.00 ojoj..
Sen begav jag mig upp till stan runt 21.30 och mötte upp vox2000, martyparty och jestern 🙂 Vi begav oss vidare till Medusa där daeek, radioflickan och Steniz väntade, supertrevligt 🙂 Började hinka i mig 6:or.. gott gott.

Var en bra kväll. Mycket pratandes med radio. Vilket alltid är lika bra och trevligt.
Nu är jag snart på väg på en fest, blir visst en full helg 😉

F
U
L
L

Du har inget alibi du är full!
Du är full!!
😛

”Jag släpper taget nu, vill inte klibba fast.
Jag släpper taget nu, för det här är verkligen fel plats.
Verkligen fel plats..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.