leet.all.rights

Jag fick en dator, eller delar av en igår av Ryddenn 🙂 Så nu ska jag mecka linux på den 🙂 Men först måste jag få elkablar som han glömde ta med sig. Sen blir det 777 för hela slanten 😛

Igår var en underbar dag. Jag började med att ladda hem LAB 4 de som skulle spela live på Halloweenfesten på Docklands. Jag var på G kan man säga, hyperaktiv jag? Neeeej. hehejojojo! Ja, sen kom det hit folk och vi åt och fixa och dona, sen till kyrkogården och hämta upp folk efter det. Sen till stället. Sen var det underbar fest halva natten. Och LAB 4 regerade stenhårt. :)) Wunderbar! Sitter och diggar dem nu.

Men satan så seg jag är.

Vill inte imorrn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.