stabilt vs labilt

Ja, det är rätt stabilt att min lägenhet får lite putsning på sig. Hade en snubbe här idag som skrev upp de saker som behöver åtgärdas. Labilt är att jag inte har nån frukost hemma och äter godis istället, men det kanske är bra. jag är ju typ förkyld så det är ju kuckelimuckmedicin, kanske blir bättre, vilket bör vara stabilt. Men om jag är sjuk på måndag slipper jag jobba, det är tillåme ännu mer stabilt, fast ändå inte, för jag behöver ju pengarna. Ojoj, så invecklat 😉

Låt mig gå i bitar
Jag har gjort något så dåligt igen
Låt mig ha ont
Låt mig skrika färdigt
tills bröstkorgen blir tom…
Låt mig spricka sönder
Det har jag verkligen förtjänat
Hallå, hallå
Låt mig vara dum
det blir din tur om en liten stund

Labilt är att jag är sjuk just nu, att jag är ensam och vill träffa folk.
Sen att jag började blöda näsblod när jag snöt snoret ur näsan var mindre bra.
Jag kunde väl fått vara sjuk på Måndag istället. Nu kommer jag säkert vara tillräckligt frisk då bara för det, sjuk helt i onödan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.