..and there was order

Jag börjar känna att mitt liv börja ordna sig på en hel hög med fronter.
Har städat, tvättat, handlat mat. Hämtat en bok. Samt lite annat, som att umgås med folk på vardagar. Fikat och käkat ute och ska fika ikväll med. Sen finns det ju lite andra saker med som man kan fixa med, alla viktiga papper som ligger i en hög i köket. Saker på datorn som man kan organisera. Allt för att göra livet lite mer behagligt. Sen kanske jag kan börja engagera mig i nåt med.

Det är nu som jag ska känna mig nöjd med mig själv och känna mig duktig och bra.
Tror jag gör det, lite iaf.

Dagens låtcitat. Sluta drömma om det ljuva livet, du kommer aldrig vara med om det..

Ett till: Understand the concept of love..

Men jag vill ju skriva mera saker. Jag sitter och spelar in en mdskiva med schysst musik. Ska lyssna på den lite på vägen in till stan så man inte sitter där i tystnaden. Jag skriver bra saker. Fina saker. På ett bra sätt. Ja, det gör jag. Bara en låt kvar nu..

Sen blir det pendeltåg och fika med gjihan..

Nu har jag fikat OCH ätit med Johan som han heter. Nu ska jag sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.