irritation

Igår var jag irriterad mestadels hela kvällen. Men orsaken till det var väl att jag var trött och grinig på att gå omkring på Östermalm för att hitta till nåt jävla ställe. Hittade dit till slut iaf. Sen skulle vi hitta nånstans och käka och det gick ju bra… INTE!
Blev Kungshallen till slut. Pizza..

Sen en sväng till Wokhouse, var väl trevligt, men sen så ville jag faktiskt hem med sista tåget och så blev det med. Sov hela vägen hem. Sov hela vägen upp till stan med, fan vad trött jag måste ha varit. Ja, det är inte lätt inte.

Idag är det slappsöndag! Bara så ni vet tänker jag inte göra nåt, inte ens klä på mig. Tänker bara gå omkring med min morgonrock och pyjamas hela dagen lång. Sådeså.

”you must love me!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.