djurplågeri

Är vad det är att tvinga mig jobba dagen innan julafton. Usch och tvi blää. Så vill jag till Hovsjö med, men mina föräldrar är ju inte hemma. Så jag får väl skita i det då. Eller så åker jag snart. Vi får se hur mycket all den goda maten lockar. De är snart hemma så.

Natten var otroligt okej. Jag klarade testet och fick till och med prata med farbror polisen, så trött var jag. Så nu vet jag att det är olagligt att se trött ut också. Kom hem vid 10.30 imorse, sen skulle jag sova typ två timmar, men det blev typ 7… så vi får se hur bra det går att somna inatt.

Usch, jag vill inte jobba imorrn, det är säkert nåt fördjävligt jobbigt skitgöra till råga på allt.. Är förresten nybadad. Det är rätt skönt att sitta med lite halvljummet vatten och bara låta saker och ting rinna av en..

Blir till att sitta hemma och uggla, sen sova och jobba och sen är det fan jul iaf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.