Kvarnen

Åkte in till stan igår och gick på Kvarnen, det var annorlunda. Jag var lammkött. Ointresserat sådant, men ändå. Fanns visst en massa snygga tjejer där, men vad har det med nåt att göra? Jag är otroligt blasé när det kommer till sånt när man går på krogen. Man ska visst spana in rumpor och helst slicka lite på nån stackare som inte alls vill bli slickad på. Jag dömer ingen, men jag gör inte sånt. Jag förstår helt och hållet de tjejer som är trötta på att halvt gubbsjuka killar står och dreglar efter dem på krogen. Såg exempel på neandertalare som inte ens finns på ställen som Bäckahästen och Claras. Vad ska man göra? Skratta tydligen. Det är enbart patetiskt.

Fan så bra det där lät.

Nu har jag lämnat in hjärtat på lagning. Var tvungen att stänga av det först. Så jag säger till när det är lagat och igång igen. När det blir kan jag inte säga. Only time will tell. Ska jag se på teve ikväll? Ska jobba imorgon iaf. Sen är jag ledig ett par dagar till, sen jobbar jag på Måndag. Sen så är jag ledig igen. Det är små minihelger emellan.

Du som når, till ett hav.

Musikalartist Ja visst! Öh.

Jag ska satsa på nåt helhjärtat och skitmycket nästa år, så är det bara.

[23.05]

Jag skulle stänga av. Men så läste jag dagböcker från sommaren 2001. Nu vill jag bara ha tillbaka allt som var då. Det är så idiotiskt. Fan i helvete så dumt. Få in det i skallen PUCKO!

[23.32]

Well I could sleep forever, but it’s of her I dream.
If I could sleep forever, I could forget about everything.
If I could sleep forever.
If I could sleep forever.
If I could sleep forever.

Nu ska jag sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.