platt fall.

Erfor jag idag när jag vurpa med min cykel. 🙂 Gjorde inte illa mig, men luften tappade jag nog allt. Har suttit mestadelen av tiden hemma, med att försöka få igång en botjävel att ha på IRCnet. Orkar nämligen inte med DALnet längre, ger upp den skiten nu tror jag. IRCnet är bra. Inte en massa oseriösa (hrr) idioter. Alltså jobbiga personer.

Har diskuterat lite kring USA och deras rätt/skyldighet här i världen. Ska skriva om det.
Kanske börjar imorrn, nu ska jag se om jag fått min lön.

Sen sover jag.

10.53

Nu är jag vaken igen. Aningen trött. Fått lön och betalat allt som ska betalas. Får några kronor över efter allt. Trevligt. Ska se till att hålla i de pengarna med. Fick ett samtal från huvudkontoret igår, det var chefen som sa att jag ska få gå SRY-utbildning. Det är som ett slags legitimation att man kan städa. Praktiskt varvat med teori. Sen ett test på slutet. Hela kalaset går på 10.500, men det betalar förstås dem. 6 dagar ska jag plugga, sen får vi se hur pass duktig jag egentligen är. Lite nervöst. Känns bra att de uppskattar och vill satsa på mig.

Ska städa NU!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.