Ultimate mudslide

ÅH YEAH! Jag var på Fridays igår efter bowlingen, vilken jag lyckades komma tvåa på efter Folox, the housecat. Han hade 498 efter 4 serier och jag hade 434. Vann första serien iaf, då hade jag 137. Fast han var tvungen att vinna serien efter med 144 :/ Jag som ville vara bäst! De andra hann bara spela 3 serier så de kan inte ha varit lika bra. Laglorden var iofs på G.

Iallafall så drack vi såna där schysta drinkar på Fridays. En Hette Ultimate Mudslide, med massa glass, Baileys och Kahlua. Skitpopulär så jag testade den. Helt okej.

Snart är det dags för ett 12-timmarspass i le old grande fabrik! Oj, så spännande. Ska ta med min nya bok, så jag inte dör av tristess. Ska nog ta med lite musik med. Nu ska jag minsann ta och käka lite och göra iordning min lägenhet, ser förjävligt ut.

By the way.. DALnet verkar mer stabilt än på flera veckor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.