WHAT ABOUT SEX?

Ska man ha det? Ska man utöva det? Ska man praktisera det? Eller ska man fantisera, drömma och tråna? Kan man äcklas av det? Kan man bli generad? Kan man bli desperat efter det? Kan man bli utmattad av det, helt genomblöt? Eller blir man uttråkad och trött. Vill bara sova.. Kan man tycka folk tjatar om det? Att det är det enda som folk tänker på? Att man blir besatt av det? Hur många bör man ligga med? Vilka ställningar? Hur många gånger i veckan, om dagen, om året? Med killar eller tjejer? Med både och? Samtidigt? Med frun eller flickvännen eller kanske med grannens älskarinna? Eller alla i en stor fet orgie tillsammans? Oralt? Analt? Makabert? Perverst? Kinky? Orgasmatiskt? Hårt? Länge, utan rast? Med mikropauser eller 15 minuters kafferast? Med åskådare eller utan, kanske med hunden som ser på?

Vad vet jag? Jag håller inte på med sånt! Sådetså 😉

Igår morse när jag vaknade skulle jag upp och göra det där man gör varje morgon, men det gjorde jag minsann inte. Precis som att jag inte pluggade inför testet vi hade. Vaknade i soffan klckan 08, då bussen från centrum gick, vilken jag skulle ha åkt med. Så jag konstaterade att det var dags att ta fram cykeln. Åh, så uppfriskande det var. Hade prov i x antal timmar, jag var självklart klar först av allihopa. Sen cyklade jag hem, sen har jag suttit här.

Ville verkligen ha sällskap, men det gick inte att ordna, dels för att jag inte orkade ta tag i mig själv. Sen är det ingen som vill komma hit. Nu skiter jag i det här och lägger mig. Sängen är ju bra mycket skönare att ligga i än att sitta här och få ont i ryggen.

Desperation shall not make me falter. I will keep my high standards and keep on living my life as it is. No pardon. Perhaps this is not the right way, perhaps I should put myself out there..

Time will tell..

”Svag så skakar mina ben
Och flickan med TV-nerver ler
Som om Jag bryr mig
Sänk mitt hjärta som en sten
Ge mig en käftsmäll Jag är feg

Som om Jag bryr mig
Så ökar vi igen
Jag är fartblind, kriminell
Du är aktuell Du bränns
Som om Jag bryr mig
Som om Jag bryr mig

Jag, har alltid varit klen
Så ge mig Revolt I, II och III

Som om Jag bryr mig
Så ökar vi igen
Jag är fartblind, kriminell
Du är aktuell Du bränns
Som om Jag bryr mig
Som om Jag bryr mig

Som om Jag bryr mig
Som om Jag bryr mig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.