the breaking point

Setting new standards.

Det har kliiiiiiiiaaaat hela jävla dagen. Fanskap också. Jävla isoleringsmassa. Men nu har jag skalat klart och skiten slängs imorrn. Och imorgon är det FREDAG!

Nu ska jag sova.

Men först ska jag berätta om Band of Brothers som faktiskt inpirerade till dagens titel. Det är ett helvete med krig, men hjältar föds. Att de orkar? Jag hajar inte. Man kan tydligen pressas till nästan vad som helst. Jag vet inte, men de har väl en annan syn, eller hade, på vad det fanns att kämpa för.

Jag förundras.

Sen är jag glad. Jag är färdig med att gå vidare med mitt liv. När det kommer till det förgångna kärlekslivet. Jag är så nöjd med känslan att kunna känna glädje för hennes skull. Att det inte alls är jobbigt. Det är bra. Move on and over..

Natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.