”alla bara tror..

..att jag är bög hela tiden, så jag kanske är det.”

Skunkgrupp. Gick med i den för det har hänt både titt som tätt att folk tror att jag är bög. GÖB. Känns som det kvittar. Hade nån frågat mig för sådär 4 år sen hade jag tyckt det var asjobbigt. Men just nu, nej. Klart jag blir nog lika förvånad varje gång, men nu vet jag mer. Jag är jag. Heterobög skulle man kanske kunna kalla mig ibland, men annars är jag bara jag. Sluta döma mig efter hur jag beter mig och sluta stoppa alla som är på ett visst sätt i ett fack.

Jag blir fjollfull, OK HEJ!
Jag har fyyyyyra systrar OK HEJ!
Jag har aldrig påstått mig vara MR. MACHO OK HEJ!

Nej, nu får ni lägga av. Jag med.

Idag har jag diskat, det gick rätt bra, axeln sa inte ifrån för mycket. Nu när jag är sjukskriven för första gången i mitt liv kan jag inte göra speciellt roliga saker. Det gör liksom ont. Det känns besvärligt.

Sen vill jag ha nästa lön NU! Skulle ju vara perfekt att ha nu när jag är ledig. Som ikväll ska hallonen till Stures och se nåt band lira. Tror ni jag kan åka dit? Nej! Kosta 120:- Sen att jag är en jävligt lat och bekväm jävel, det hjälper ju inte.

Sen en sak till, alla ni därute som har nischat er inom en viss stil. Alltså, låt säga att ni är hiphop, pop, indie, ”rave”, techno osv.. Varför begränsa sig så? Varför ska man behöva tillhöra en sån grupp? Kan man inte bara vara en människa som gillar musik? Jag vet att detta är en typisk grej man gör när man är tonåring, man vill tillhöra nåt större och känna att man är delaktig. Men varför gör folk i min ålder så? Såg en debatt i några personers gästbok om en viss grupp. Plurmänniskor, som de kallar sig. Varför måste de spöka ut sig och tycka att de måsta ha en viss stil för att få fram till andra att de är såna? Nej, jag tycker mest det är löjligt. Det ska komma inifrån, inte sitta på utsidan. De flesta har det bara på utsidan, för att passa in, vara cool osv. Det är FEL!

”Allt du har väntat på, krymper på nära håll..
Allting omkring dig är långsamt som jag
Allt du har väntat på, kommer så småningom
när jag är borta är du…
…potential”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.