dangerous looks

Inatt fick jag veta nåt väldigt intressant, som jag undrar varför ingen sagt till mig innan? Är det för att det inte stämmer, eller för att folk inte tror jag vill ha det på nåt annat sätt liksom? Jag kan tydligen se väldigt självsäker ut.. Vilket jag förvisso är lite medveten om, men jag är väl medveten om varför. It’s this wall you know..

Omedvetet så är det en skyddsmur.. Skrämmer den bort eventuellt intresserade tjejer? Det är den stora frågan. En mindre fråga är om det är bra.. eller om det är dåligt. Det kan ju vara bra om det skrämmer bort tjejer om jag absolut inte är intresserad av. För att dra en fördel. Det som är sämst är att jag inte släpper folk inpå och kanske skrämmer bort eventuella potentiella blivande tjejer och kanske vänner.

Nu vet jag inte hur mycket av det här som kan vara sant och hur mycket som bara är spekulation. Måste ju ta reda på det. Men då måste jag på nåt sätt finna nåt sätt att inte utstråla så mycket självsäkerhet isf. Vilket för mig är ett mysterium i sig. Jag som innerst inne bara är livrädd liksom.

Detta gäller förstås mest som ett första intryck.. sen när man väl pratar med mig märker man ju att jag inte är så himla farlig och självsäker..

Contradictions contradictions..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.