cross that line

Uj, jag är nog trött fast jag inte erkänner det. Eller min kropp vill inte känna av det. Men jag ska strax sova. Blir till att åka buss. Min arbetskamrat har tydligen varit med om en olycka och kan inte jobba, hoppas hon mår relativt bra. Hon brukar hämta mig på mornarna. Sen ska jag jobba nåra timmar och sen blir det kurs fram till fyra. Sen ska jag fika och sen ska jag hem. Eller omvänd ordning, vad vet jag.

Nehe jaha. Blir en bra månad. Förhoppningsvis.. risken finns ju att jag kan bli tvungen att jobba över för att fylla in för olyckan. Men det märks. Annars är det ju bara en hel hög med korta veckor framför. Färd till Dalarna över påsk. Meget trevligt. Undrar om jag ska sms-terras inatt med.. lika bra att få det överstökat kanske va? 😉

Gonatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.