vårstäddag

Ja, idag har jag returnerat reklamen till returen så att säga. Så jävla onödigt med reklam som ändå bara slängs direkt. Sen nu städar jag.. har dammat och dammsuhit allt utom stora rummet. Var ju ett tag sen nu… hehe.

Ikväll är det såndär knarkfest igen 😉 Nånstans en bit bort, hoppas det är skoj. Tur att man blir tillfrågad, annars skulle jag bara sitta hemma, orkar fan inte ta tag i nåt själv.. vet inte varför..

Men jag var och hälsa på mamma på sjukhuset idag, hon mådde okej. Fast det är nog jobbigt. Men hon får snart komma hem och slippa alla slangar. Sen åkte jag och pappa och handlade. igår köpte jag en Nokia 7250. kamera, radio, you name it. helt okej va 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.