svaga satar

”He knew that he was different
This sucker couldn´t win
They didn´t dig his vision
They tried to fit him in
But there´s no room for loosers
Until they make you change
And then you love them
Tell me how much longer..”

Stanna inte stanna musiken! Världen kommer att snurra om du använder den!

Jao, jag är så seeeg idag. Kom hem efter festande igår runt 11, sov borta. Orka åka hem liksom. Sen satt jag och halvdog, tills Tess ringde och tvingade med mig ner på stan, fast jag var nog inget roligt sällskap.

Nu ska jag nog bara slappa eller städa, för det lär ju behövas.. *ser på alla dammelefanter* Aja.. ses

Jag är en lyckligt lottad person..
Jag flyr inte..
Inte som de gör..

Livet är och blir inte bättre genom att fly med hjälp av droger och alkohol. Det är tvärtom. Jag säger att jag sitter hemma och är nykter. För det är jag. Det gör jag.

Jag klarar mig alltid. I’ll be the one who stands up longer than rest. Everything is gonna be alright. Jag är en överlevare och kommer aldrig förstå de som är destruktiva och ger upp. Jag är feg men inte så feg.

Livet är för kort för att inte levas..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.