Håll min hand..

Ta mig till ett annat land. Fin poesi 😛 Kolla in bilden härnere, sjukare går knappt att finna 🙂

Visst är det lustigt att nåt som är slut för så länge sedan fortfarande kan påverka en innerst inne.. jag vet inte om det kommer finnas stunder som denna igen, för jag vet att det kommer försvinna. Det var länge sen sist. Men idag fick jag känslan tillbaka. Det är iofs skönt att känna att man fortfarande har ett hjärta. Ibland undrar man ju..

Synd att det inte kom i förrgår bara.. fast det gjorde det iofs.. för ett par ögon-blick.

Men musiken är känslor, så är det bara. Även om känslorna inte är aktuella så kan musiken återväcka dem för bara en stund. Sen är det ju tur att man har lite vett och en hjärna att tänka med, annars skulle man kunna stånga sig blodig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.