badabada, nej eller ja!

JAG FÅR JU INTE BADA! Fast jag plurra i lite ändå. Jag är en badkruka! hihi. Sol fick jag med.. så jävla härligt med lite färg på kroppen. Fotobevis längst ner..

Jaha, har jag nåt spännande att förtälja. Väcktes av Morsan som ringde och tyckte att jag skulle bada, men jag sa att jag inte får (pga tån). Men att jag kunde följa med ändå. Så jag har legat på playa de Måsnaren halva dagen och svettats som en tok!

Riktigt skönt, men jävligt varmt. Har just badat i mitt badkar, svalkade för tillfället, men nu är jag varm som fan igen, solen ligger ju på här nu, mot mitt stora rum. Imorgon ska jag besöka Tom Tits för första gången på evigheter. Spännande.

Sen vill jag nog hitta på nåt resten av dagen med.. Får helt enkelt styra upp nåt. Vad säger ni som ska med, vi kan väl hitta på nåt efter Tom Tit?

NEJ eller JA till EMU?

Jag har väldigt svårt för att sätta mig in i såna här stora och komplexa ekonomiska frågor. Dels för att jag inte är nån expert inom området och dels för att jag inte är speciellt intresserad. Vilket jag kanske borde vara. Men iaf, jag har försökt att hänga med i debatter och olika åsikter och fakta. Men jag verkar inte komma fram till nåt.

Jag har väldigt lätt att förstå vad de säger och varför de tror som de gör. Oftast är det dem som är kapitalister dom är för ett medlemskap och vänstersympasitörer som är emot. Eftersom jag inte är nåt av dem, så blir det ännu svårare att se klart vad som vore bäst.

Sen vet inte jag vad som händer med Sveriges ekonomi om vi inte går med, jag är inte helt medveten om vad som kan hända om vi gör det. Det finns ju för och nackdelar med båda, men vilket har flest fördelar för flest möjliga antal?

Vi vet ju att inte alla kan bli nöjda, så funkar det ju inte. Men om vi ska kunna ha nån slags majoritet iaf så bör det vara i såna här frågor. Men svenska folket verkar oerhört splittrade. Ja, nej, vet inte. jag har fortfarande inte bestämt mig, har du? På vilka grunder? Har du verkligen satt dig in i båda sidors argument och inte avfärdat det pga att det kommer från människor som inte delar din politiska ideologi, livstil osv?

Nej, det är fruktansvärt svårt detta. Särskilt då jag knappt har förmåga att bilda en egen upfattning utan bara lyssnar på folk runtom mig. Jag vet inte varför jag har å svårt för det.. Politik är inte min grej kanske..? Iaf inte de här sakfrågorna..

Nej, nu ska jag ut och cykla med min cykel 🙂

Tjipp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.