mosebacke

Vi hamnade på Mosebacke till slut, där stötte vi på tjejer från Falun, sydafrikaner som hängde med finska porrstjärnor och en kille från barbados som var här för att plugga medicin. Härlig blandning tycker jag. Malin svängde förbi med sina två killpolare. var länge sen så det var trevligt. Sen när vi skulle dra banga alla utom ursprungsgänget, jag, Andreas, Danne, Oskar och Emmy 😛

Vi skulle till Medusa, så vi ramla nerför söders höjder förbi slussen till gamla stan, stod i kön och tjabba med en snubbe från Switzerland, väldigt trevligt det med.. Sen var det några andra snubbar i kön som tyckte att skeppsbar var en bra idé, så vi drog med dem dit. Sunkhak deluxe. Vi drog en öl/drink var sen drog vi. Ramla bort ända till Kungsgatan och nåt mathak där, käka kycklingfilé och pommes, sen gick vi hem till Oskar där jag däckade rätt snabbt. Hade grym hicka hela vägen från mathaket hem till honom, irriterande ja.

Jag är ännu hemma hos Oskar. Vi ska ner på stan och shoppa present till Patrik som fyller hela 6 år imorrn! Sen ska det grillas med ett gäng hallon. Jao, trevligt om det inte regnar då..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.