många tankar

Jag har alldeles för lite ordning i mitt huvud. Det är som att ha kaos men ändå inte. Fladdrar än hit än dit. Blir snurrigt. Sen ska man försöka få allt att gå ihop med. Vilket det ofta inte gör. Har en massa saker jag inte vill vara, typ patetisk, blyg, osäker osv..
Men ibland tänker jag så att det blir så ändå. Iaf osäker. Vad ska det vara bra för? Har med vem det är jag har att göra med om jag känner mig trygg eller överlägsen. Vissa typer av människor brukar jag dra mig undan inför. Andra kan jag nästan köra med. Konstigt egentligen. Sen har vi det här med att lära känna sig själv. Jag har hållt på med det ett bra tag, men jag vet inte om jag blir något smartare egentligen. Fast ju mer insikter desto snurrigare blir det, verkar det som. Sen ska man ju hålla på och oroa sig över en massa. Som familj och vänner och hur man släpper in dem nära inpå. Utan att bli helt konstig. Men nu ska jag enbart sova, för imorrn ska jag ut och kuta!

Lite lättare nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.