saker att göra 05.38

Man kan dricka saft.
Eller så kan man sortera mail.
Lyssna på DJ Tiësto.
Sortera mp3.

Eller så kan man undra varför man vaknar strax efter 4 och inte kan somna om, när man är ledig! Låter rätt onödigt. Men jag tror det var hungern som drev mig till vaket tillstånd. Ska åka och handla så fort det bara går. Affären är ju liksom inte öppen och jag känner inte för att handla på Statoil.

Hoppas jag får nån rolig avi i brevlådan idag. Antingen från Bredbandsbolaget eller att jag får skattepengarna. Vore ju inte helt fel va.. Ska skaffa mig en skrivare/scanner/kopiator med. Det borde jag kunna ordna själv. Har ävewn satt ut en annons på mina soffror, tänkte köpa mig en bäddsoffa. Så att jag kan ha folk sova över här.

Sen har jag bara en sak att säga: He who is without sin, shall cast the first stone.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.