I shall not judge no more

”Kom ut kom hit och säg nånting, vad är det som inte stämmer?
Jag traskar bara runt här i samma ring och känner hur skorna klämmer.”

Idag försov jag mig för första gången på ett halvår. Låg och hostade i sängen till 01, sen la jag mig i soffan, där jag kunde gå och lägga mig igen efter att jag hade stängt av väckarklockan.. Så idag ska jag städa. Om tån slutar bulta. Opererade lite på den för att hjälpa sista biten upp.. så kanske det lindrar smärtan lite. Fast just nu är det inte skönt..

Jag bara gnäller och klagar hela tiden. Måste nog rycka upp mig och se lite ljusare och lättare på tillvaron alltså. Lära som jag lär.. tror jag har lite svårt för det ibland. Svårt att se att jag gör samma fel som alla andra som jag i tanken dömer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.