ledighet

Ja, ska jobba ikväll, sen är jag ledig en vecka. Är meningen att katten ska steriliseras på måndag, men det verkar som att hon ska löpa igen så vi får se hur det blir med den saken. Hoppas verkligen det går att genomföra, orkar nog inte med en vecka till med en löpande katt, å andra sidan kan jag ju lämna lägenheten om hon inte blir opererad. Det löser sig. Jaha, själv opererade jag tån igår och det gick mkt mer smärtfritt än senast, som tur är 🙂 Nu kanske jag äntligen kan bli av med alla besvär. Så jag kan bli den där aktiva roliga personen jag vill vara. Simma, springa osv..

Jaha, annars så händer det inte nåt egentligen, har lämnat in ansökan om fast tjänst på två av skiften på vår fabrik, så på nåt sätt ska väl arbetssituationen lösa sig. Ska söka in till Högskolan med för säkerhets skull, kul att se om man har nån chans att bli antagen med. Får se vad jag får för erbjudanden. Om jag nu får några.

Imorgon ska vi ut till Vagnhärad och gratta Jens. Ja jag hänger på. Fan grattis gubbe 😛 10 år äldre än mig.. Tänk om ens liv ser ut sådär om 10 år.. ja, det vore nog rätt lagom *fundera*

För övrigt saknar jag min isolerade kontakt med omvärlden. Får kanske se till så attt det blir en aktiv kontakt istället. Nu när jag är ledig och allt. Om nån har tid och lust så är det bara att ringa så kan vi göra nåt. Nu i veckan alltså. Vet inte vilka som har tid över på dagarna. Kvällarna kanske är värre. Jag vet ju hur det själv är, man orkar inte nåt annat än att softa hemma.

Köpte en skrivare/scanner/kopiator i söndags. Så det kommer komma massa bilder från Israel, Studenten, div fester och sånt när jag är tillbaka online med hela baletten. Så kan ni se hur jag levde innan jag blev datanörd.

Eller ja.. nåt.

Ska gå ner och se på teve med pappsen nu. Ha det bra och hör av er om det är nåt. Haha, nu blev det här som ett brev ju 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.