mindreader

Hur kommer det sig att tjejer förväntar sig att man ska kunna läsa deras tankar och veta exakt vad de tycker om, vill ha och trivs bäst med? Kanske inte är så, men ur en killes perspektiv kan det kännas så. Hur gör man allt ”rätt”? Jag verkar bara ha lyckats med det en gång, men även den gången så höll det inte så länge som man kan tycka.

Man kan vara den man är, sen då? Hur gör man det där lilla fantastiska extra som får tjejer att falla? Man kan ju inte liksom göra det på kommando, det måste ju komma av sig självt. Men det verkar svårt att få dem att se saker. Måste man säga det. Det blir ju så utstuderat då. Nej, får hålla mig till att bara vara och se till att det kanske händer nåt.. *kryptisk*

Som vanligt är det ingen som fattar nåt. Jag är för bra på att dölja vissa saker. Jag vet i mitt huvud att det finns vissa saker som jag inte gör speciellt ofta. Men hur ska någon annan veta det?

Sen kan man vara övertydlig med.

Min erfarenhet är att om man berättar att man är ”intresserad”. SÅ blir tjejen först förvånad och sen så går det inte alls som jag vill. Jag har fått höra att jag försöker för mycket. Ska man då bara se till att umgås en massa med tjejen i fråga och bara liksom komma nära inpå eller vadå?

Gah, varför ska det vara så jävla komplicerat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.