kom med mig

Om du kommer med mig i denna dans kallad livet, kanske jag kan visa dig nåt nytt.
Dagens äventyr förde mig till Älvsjö. Där beskådades hundar av alla de raser och storlekar. Mor och far ska köpa en labrador så de ville se på hundar. Sen hem och fixa datorn, sen var jag på luciafika hos en exkollega. Var mest gravida kvinnor där. Men det var trevligt för det 😛 Och så var det en liten Vanessa där, som var typ två månader gammal. Får en ju att fundera på det där med barn. Men jag får nöja mig med min katt så länge. Hon som hade Vanessa hade haft som mål att skaffa 5 barn innan blev trettio. Kan man bestämma sånt? Verkar hiskeligt besynnerligt. Men tydligen kan man det.

God I’m such a creep.

Jag borde sova djupt i min säng, ska upp om ja.. 4,5 timme. Grattis. Ska jobba 12 timmar. Kan inte gå hem tidigare. Jaha, ska man ta med sig en bok kanske? Eller jobba extra duktigt? Vi får väl se vad jag hittar på. Ska bli hiskeligt skönt att slippa helgjobb. Märkte att jag har noll koll på Astraanställda. De som var på lussefikan babblade om hur många som helst som jag inte hade den minsta aning om vilka de var. Fast å andra sidan känner jag ju till en massa som de inte känner till osv..

Jag svamlar. Ska kanske sluta med det och somna i sängen. Måste bara bädda rent.

Oooh, here she comes..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.