köpa lya

Jag känner att jag behöver göra nåt drastiskt. Och att jag behöver komma närmare mina polare. Alla bor så jävla långt bort. Tillräckligt för att det ska vara för besvärligt att åka dit närsom. Jag har tänkt på att köpa en lägenhet. Helst nära tunnelbanenätet. Söder om stan. Så att det går att ta sig till jobbet på en dryg timme. Jag tycker det är värt det. Som det är nu sitter jag isolerad i tre veckor nästan, med undantag för nån lördag eller fredag i månaden. Sen vill inte jag nöja mig med att bara kunna se polare på helger. Det suger. För att köpa en lägenhet behöver man ca 30 000-50 000 i kontantinsats. För det kostar mellan 300 000 – 500 000 om man vill ha en 1-2 på runt 30-40 kvm. Sen får inte månadskostnaden överstiga 2500:-/ månad helst. Det finns såna lägenheter. Jag har kollat runt, men det är ett rätt stort lån och rätt viktigt beslut att ta. Ska diskutera med mina föräldrar först. Några av de jag hittade som ligger okej till, fast jag är inte säker, har visning redan nu på söndag, men då jobbar jag. Mer om detta senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.